Άκης Δείξιμος – Θα πιω απόψε το φεγγάρι (Αφιέρωμα στον Θοδωρή Γεωργόπουλο)


Μουσική: Μίμης Πλέσσας
Στίχοι: Λευτέρης Παπαδόπουλος

Λαϊκή Συμφωνική Ορχήστρα “Εν Χορδώ” – Αφιέρωμα στον Θοδωρή Γεωργόπουλο

Η μουσική βραδιά ήταν ένα αφιέρωμα από την ορχήστρα «Εν Χορδώ» στον αξέχαστο μαέστρο Θοδωρή Γεωργόπουλο που έφυγε από την ζωή το καλοκαίρι του 2020.

Η Λένα Αλκαίου, ο Άκης Δείξιμος, ο Αλέξης Μάκκας και η Μαρία Μητρούλια τραγούδησαν γνωστά ελληνικά τραγούδια κάνοντας αναφορές στον ακούραστο δάσκαλο Θοδωρή Γεωργόπουλο που άφησε πίσω του μια σπουδαία παρακαταθήκη. Την μουσική επιμέλεια της βραδιάς είχε ο Παντελής Παρίσης.

Στην εκδήλωση παρουσιάστηκε βίντεο με την βιογραφία και το έργο του Θοδωρή Γεωργόπουλου με αφηγητή τον Λάκη Βανταράκη. Την σκηνοθεσία καθώς και την Οργάνωση και εκτέλεση παραγωγής είχαν η Μαρία Καραμάνη και ο Σταύρος Γεωργόπουλος.

Η βραδιά ξεκίνησε λίγο μετά τις 21.00, το βράδυ της Δευτέρας, με την δημοσιογράφο Νατάσα Πατρινού να καλωσορίζει το κοινό που από νωρίς είχε φτάσει στον χώρο της εκδήλωσης.

Στην σκηνή ανέβηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας ,Παναγιώτης Σακελλαρόπουλος, για έναν σύντομο χαιρετισμό στον οποίο δόθηκε τιμητική πλακέτα από την κα Μαρία Γεωργοπούλου (σύζυγο του εκλιπόντα).

Η εκδήλωση έγινε στο πλαίσιο των πολιτιστικών δράσεων για το 2021 της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας . Αρωγοί στην βραδιά οι Μπαγιώργος Α.Ε. , Frozen Road – Μπαντζής , και η εταιρεία Ανθόκηπος.